Zij vonden wat ze zochten

Carmen

Studente

Als stagiaire bij TEAM Personeel heb ik een erg leerzame en leuke tijd door mogen brengen. Ik heb hier alle kneepjes van het vak mogen leren en ontdekken. Het is erg fijn dat er zoveel vertrouwen

Toon meer

Als stagiaire bij TEAM Personeel heb ik een erg leerzame en leuke tijd door mogen brengen. Ik heb hier alle kneepjes van het vak mogen leren en ontdekken. Het is erg fijn dat er zoveel vertrouwen is in een stagiaire en je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen! Wat ik zelf heel bijzonder aan TEAM Personeel vind, is dat zij alle TEAM Krachten persoonlijk kennen en daarbij ook erg betrokken zijn.

Toon minder

Arjan Wever

Projectleider - Kuurman Groep

Wij zijn als Kuurman Groep een landelijk opererende onderhoud en nieuwbouw schildersbedrijf die ook vertegenwoordigd is in de projectinrichting, straalwerken en afdichtingen.

Toon meer

Wij zijn als Kuurman Groep een landelijk opererende onderhoud en nieuwbouw schildersbedrijf die ook vertegenwoordigd is in de projectinrichting, straalwerken en afdichtingen.

Voor het noorden van Nederland is TEAM Schilders de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste partner in het detacheren van personeel. Onze grote diversiteit aan vraag naar vaklieden kan TEAM Schilders goed voor ons invullen. Momenteel huren wij schilders, glaszetters, behangers en constructieschilders in. Het meest prettige aan de samenwerking is dat wij TEAM Schilders altijd kunnen bellen en zeker weten dat er tijdig een vakman klaar staat!

Toon minder

Marten Huizing

Schilder - TEAM Schilders

Ik werk al geruime tijd voor TEAM Schilders en het is vanaf de eerste dag altijd een goed en persoonlijk contact. Betaling volgens CAO en elke week op tijd! Daar hoef ik me nooit druk om te maken. Alles is bespreekbaar en

Toon meer

Ik werk al geruime tijd voor TEAM Schilders en het is vanaf de eerste dag altijd een goed en persoonlijk contact. Betaling volgens CAO en elke week op tijd! Daar hoef ik me nooit druk om te maken. Alles is bespreekbaar en goed geregeld!

Toon minder

Maak persoonlijk kennis

Omdat we graag willen dat elke werknemer een bekende voor ons is en wij een bekende willen zijn voor elke werknemer, nodigen we je eerst persoonlijk uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken al jouw wensen en vaardigheden. We vertellen hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard nemen we de tijd voor je, zodat je precies weet wat het inhoudt om een ‘TEAMEer’ te zijn.

Schrijf je direct in of laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

vraag-advies-plaat