WIE zijn wij

TEAM Personeel is sinds 2003 actief als uitzendorganisatie en richt zich op het bemiddelen van personeel. Werknemers die via TEAM Personeel aan de slag gaan, zijn stuk voor stuk specialisten. Wij werken met goed geschoold personeel. Kortom: met onze mensen is kwaliteit een garantie.

Kenmerkend voor TEAM Personeel is onze persoonlijke aanpak. Iedereen die via ons aan de slag gaat, kan rekenen op goed werkgeverschap. Dat wil zeggen dat we werken binnen een sfeer van wederzijds vertrouwen.

Logo-TEAM-Personeel

Specialist in Personeel

Specialist in Schilders

De schildersbranche kent vele disciplines; naast de nieuwbouw-, huis- en onderhoudsschilder is er ook de constructieschilder met specifieke eisen en benodigde competenties.

Glaszetten, (glasvezel-) behangen en houtrotreparaties zijn een onderdeel waarin de TEAMkrachten vaak het verschil maken.

 

Onze “kwasten”doen het goed- en daar zijn we trots op!

Specialist in Metaal&Techniek

Specialist in Zorg&Welzijn

Specialist in ZZP

Specialist in Bouw

Maak persoonlijk kennis

Omdat we graag willen dat elke werknemer een bekende voor ons is en wij een bekende willen zijn voor elke werknemer, nodigen we je eerst persoonlijk uit voor een kennismakingsgesprek. We bespreken al jouw wensen en vaardigheden. We vertellen hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard nemen we de tijd voor je, zodat je precies weet wat het inhoudt om een ‘TEAMEer’ te zijn.

Schrijf je direct in of laat je telefoonnummer en/of e-mailadres achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

vraag-advies-plaat